Media

Η έκκληση παρουσιαστή στο Tatiana Live: «Η πρώην σύζυγος μου δεν μου επιτρέπει να βλέπω το γιο μας»

Gossip-tv Team

Έκκληση προκειμένου να μπορεί να βλέπει το γιο του έκανε μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο γνωστός παρουσιαστής.

Ο λόγος για τον Κύπριο, Παναγιώτη Παναγιώτου ο οποίος, όπως αποκάλυψε παρά τη δικαστική απόφαση δεν έχει καμία επικοινωνία με το γιο του.

«Ήταν μια κοινή απόφαση για το διαζύγιο. Εγώ είχα πάρει διάταγμα να βλέπω τον γιο μου δύο φορές την εβδομάδα, αν και είχα τις επιφυλάξεις μου. Το έκανα για δύο χρόνια αυτό το πράγμα. Η πρώην σύζυγός μου δεν δεχόταν να επισκεφτούν το παιδί ο πατέρας μου και η μητέρα μου. Οι εντάσεις μεγάλωναν.

Το δικαστήριο δεν έπαιρνε κάποια απόφαση. Δύο χρόνια μετά αναγκαστήκαμε να πάμε στο δικαστήριο για να μπορούν ο παππούς και η γιαγιά να βλέπουν τον εγγονό τους, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Υπήρξε ένταση στο δικαστήριο λόγω της άρνησης της μητέρας να βγει αυτό το διάταγμα.

Μετά, τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πατέρας μου έπαθε εγκεφαλικό και νοσηλεύτηκε σε κωματώδη κατάσταση. Απεβίωσε χωρίς να δει το εγγόνι του, “έφυγε” με αυτό το παράπονο, που δεν γνώρισε τον εγγονό του», είπε μεταξύ άλλων. Δείτε τα βίντεο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved