Media

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έχει μείνει μισή στο Survivor! Πώς ήταν και πώς έγινε

Gossip-tv Team

Από τις πιο επιβλητικές και μαχητικές παρουσίες του νέου Survivor στο ΣΚΑΙ στην ομάδα των «Διασήμων» είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η τραγουδίστρια, σε πρόσφατες δηλώσεις της, λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι είχε δηλώσει πως: «Δεν μπορώ να πεινάω είμαι ο χειρότερος άνθρωπος. Δεν έχω κάνει καν οργανωμένο κάμπινγκ, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ έξω, αλλά όλο αυτό με εξιτάρει. Με εξιτάρει στο να καταφέρουμε να μάθουμε τον τρόπο που επιβιώναμε όπως τότε οι πρόγονοι».

Και η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα η Ειρήνη τα έχει καταφέρει αφού έχει αποδείξει παρουσία της στα αθλήματα είναι πολύ δυναμική. Στο μόνο σημείο που ίσως αδυνατεί είναι η έλλειψη φαγητού.


Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα και μετά τον καβγά της με τον Γιάννη Σπαλιάρα για μια χούφτα ρύζι που έφαγε εκείνη παραπάνω, αποκάλυψε στην κάμερα πως: «Έχω χάσει και κάποια κιλά και χθες μου φαινόταν ότι τρωγόταν ο μυϊκός μου ιστός. Το ένιωθα ότι συρρικνώνομαι». Όντως, βλέποντας κανείς τα πλάνα της Ειρήνης από το παιχνίδι επιβίωσης καταλαβαίνει πως έχει αρχίσει να χάνει κιλά.

Δείτε πως ήταν πριν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved