Media

«Survivor»: Αυτός είναι ο παίχτης που αποχώρησε

Gossip-tv Team

Δεν το λες και απρόσμενο το αποτέλεσμα της σημερινής αποχώρησης του Survivor

Μια που ήρθε και χάρηκαν και μια που φεύγει και μάλλον θα χαρούν και πάλι οι "Μαχητές" αφού η άφιξη του Γουίλι με τις τόσες χαρές τελικά δεν έφερε χαρά και φαγητό στην ομάδα που μετράει ήδη πολλές ήττες από την ομάδα των διασήμων. Κάτι που ούτε οι ίδιοι δε φαντάζονταν και που δυσκολεύονται, όπως φαίνεται να αποδεχτούν.

Ο Γουίλι Καλβουρτζής λοιπόν, ο λογοθεραπευτής από τη Θεσσαλονίκη, ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του κοινού και είδε το δρόμο για το αεροδρόμιο και την επιστροφή στην Ελλάδα στο τσακ μπαμ από την είσοδό του στο δημοφιλέστατο παιχνίδι.

Τσάμπα οι δηλώσεις κατά την είσοδό του πως από εδώ και πέρα θα κερδίζουν μόνο… Mέτρησε πολλές προσωπικές ήττες στις αναμετρήσεις τους με τους celebrities και την πρώτη εβδομάδα που δεν είχε ασυλία βγήκε στον τάκο… Free Γουίλι, λοιπόν… και τελικά η Ελισάβετ η δίδυμη αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να αποχωρήσει… Τρίτη φορά υποψήφια και πάλι δεν έφυγε εκείνη. Κάτι μας λέει πως αν χάσουν ξανά ασυλία οι Μαχητές πάλι θα δούμε το όνομά της στους υποψηφίους. Βουλωμένο γράμμα διαβάζουμε;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved