Media

Survivor: Χανταμπάκης για Παπαδοπούλου: «Όταν βγει έξω και δει…»

Gossip-tv Team

Ο Στέλιος Χανταμπάκης στο survivor Πανόραμα που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να αποκαλύψει γιατί απομακρύνθηκε από την Ειρήνη Παπαδοπούλου και αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά της προς τους άλλους παίκτες του ριάλιτι:

«Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη είχε μία φοβία να το πω, πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα, απαιτούσε από εσένα ντάντεμα και σου μετέφερε όλο αυτό το βάρος που είχε. Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως. Αυτό το ντάντεμα μπορείς να το απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, από την οικογένειά σου.

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πονάνε όλοι, πεινάνε όλοι, σίγουρα κάποιος πιο πολύ, δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που θες, δεν μπορεί να στο δώσει 100%. Φτάνοντας σε ένα σημείο που κουραστήκαμε, απομακρυνθήκαμε γιατί δεν το καταλάβαινε, μόνο για αυτό. Η Ειρήνη θεώρησε ότι κάποια πράγματα που έχουμε μοιραστεί, εγώ τα έχω πει. Γιατί άκουγε μετά σπόντες, πάλι πίεση, πάλι, πάλι, πάλι... Θεώρησε ότι εγώ έχω μοιραστεί πράγματα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι όταν βγει και δει τη στάση μου απέναντι στο πρόσωπό της, θα συνεχίσει να ισχύει αυτό που πίστευε πάντα για μένα, ότι και να πίστευε, αυτό μπορεί να το πει η ίδια, όχι εγώ. Πάντα έλεγα στην Ειρήνη έλα να λύσουμε τι σε στεναχωρεί, έλα εδώ, ποιο είναι το θέμα σου. Δεν ήθελε η Ειρήνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved