Media

X-Factor: Αυτός είναι ο 16χρονος από τον Δενδροπόταμο που συγκίνησε την κριτική επιτροπή

Gossip-tv Team

Ο 16χρονος Αλέξανδρος Σαγκούρης συγκίνησε με την ερμηνεία του τους κριτές του X-FactorΌλο το διαδίκτυο "μιλάει" για το 16χρονο από τον Δενδροπόταμο, που την ώρα που τραγουδούσε στο talent show, οι συμμετέχοντες έμειναν με το στόμα ανοιχτό και δάκρυσαν με την ερμηνεία του.

Ο Αλέξανδρος Σαγκούρης ζει στον Δενδροπόταμο, είναι τσιγγανάκι και πηγαίνει σε μουσικό σχολείο.

Ο ίδιος μετά τη συμμετοχή του είπε στο Seleo: «Νιώθω όμορφα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε οτιδήποτε. Όπου φτάσουμε... Ακόμα που φτάσαμε και εδώ, καλά είναι...» και τόνισε πως δεν έχει δει ακόμα τα χιλιάδες θετικά σχόλια που γράφουν για αυτόν στο διαδίκτυο.

Ο πάτερ Αθηναγόρας, ο οποίος είναι γνωστός για το έργο που προσφέρει στον Δενδροπόταμο και σε παιδιά που έχουν ανάγκες, μέσω του «Φάρου του Κόσμου» ήταν κοντά στον Αλέξανδρο στο X-Factor και μετά τη συμμετοχή του 16χρονου που μας μάγεψε με την φωνή του ανέφερε στο seleo: «Ο καθένας συγκινήθηκε για άλλο λόγο, οι περισσότεροι για τον ίδιο αλλά εγώ για κάτι διαφορετικό. Εγώ βλέπω ότι ο Αλέξανδρος μαζί με τα άλλα παιδιά από την γειτονία, σηκώνουν ένα πολύ βαρύ «φορτίο». Το «φορτίο» αυτό είναι να ανεβάσουν ψηλά όλη την γειτονιά και να αλλάξουν την ιστορία του τόπου τους. Πριν 12 χρόνια που το ξεκινήσαμε αυτό, όλοι μου έλεγαν μην περιμένεις και πολλά. Όταν βλέπεις, λοιπόν, από τα πρώτα χρόνια να βλέπουμε μεγάλες αλλαγές... δεν μπορείς να μην συγκινηθείς!».

«Ο Αλέξανδρος είχε ένα πολύ καλό οικογενειακό υπόβαθρο. Έχει δυο πολύ καλούς γονείς και τον στηρίζουν πάρα πολύ. Ήρθαμε και εμείς κοντά του και του παρέχουμε ο,τι καλύτερο μπορούμε. Εκείνος το εκμεταλλεύτηκε – με την καλή έννοια- όσο καλύτερα μπορούσε. Ξέρει να στέκεται και να μιλάει, έχει πολύ καλό χαρακτήρα. Ήταν ο πρώτος που έσπασε τα τείχη εδώ πέρα και πήγε σε κάποιο ειδικό σχολείο, όπως είναι αυτό το μουσικό σχολείο της Πυλαίας. Ο Αλέξανδρος έχει ωριμότητα, δεν θα καβαλήσει το καλάμι. Ξέρει να μετράει τα λόγια, την συμπεριφορά του και τις σκέψεις του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved