Media

Λυριτζής – Οικονόμου: Το συγκινητικό αντίο τους - Οριστικό τέλος για την Πρώτη Γραμμή

Gossip-tv Team

Οριστικό τέλος για την Πρώτη Γραμμή μιας και ο Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε  την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ και το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε: «Επιστρέφουμε για να κάνουμε φινάλε. Αυτή τη φορά θα είναι πραγματικό φινάλε. Θέλω να σας πω ότι είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα και τον Βασίλη σήμερα εδώ. Χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πάρα πολλά χρόνια. Η Πρώτη Γραμμή ολοκληρώνει τον κύκλο της τον επαγγελματικό. Η Πρώτη Γραμμή ως μια βαθιά φιλία που έχουμε εγώ με τον Βασίλη παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή. Χτίστηκε μέσα από πάρα πολλά χρόνια, μέσα από δύσκολες συνθήκες, μέσα από εύκολες, μέσα από κακές στιγμές... Είμαστε δύο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι που όμως συμβιώσαμε τόσα χρόνια με μεγάλη αγάπη, με μεγάλο σεβασμό ο καθένας στον χαρακτήρα του άλλου και στις ιδιαιτερότητες. Έτσι χτίστηκε αυτή η εκπομπή. Σήμερα είναι το τέλος της, το τέλος αυτής της συνεργασίας. Ο Βασίλης, κοινή συναινέσει είναι το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Εμείς παραμένουμε μαζί, θα είμαστε τη Δευτέρα μαζί και από εκεί και πέρα θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και καλή αντάμωση. Να είστε καλά».

Και ο Βασίλης Λυριτζής τόνισε: «Εμείς μαζί θα είμαστε. Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή και στη ζωή και στην επαγγελματική δραστηριότητα. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας -όχι με τον Δημήτρη, αυτό παραμένει έτσι κι αλλιώς- με τον ΣΚΑΪ. Θα ανοίξει κάποιος άλλος φαντάζομαι. Πολύ δουλειά, δύσκολη, όχι πάντα χωρίς κύματα, αλλά σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συνεργάτες και τους φίλους εδώ στον σταθμό για την κοινή δουλειά που κάναμε, να ευχαριστήσω κι εσάς που μας παρακολουθούσατε όλο αυτό το διάστημα και ήσασταν δίπλα μας. Να ζητήσω συγγνώμη για τα όποια λάθη και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια σε όλους σας. Θα τα ξαναπούμε, η ζωή συνεχίζεται...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved