Media

Από το αθλητικό τμήμα του ΑΝΤ1… ψιλικατζής στα Χανιά!

Gossip-tv Team

Το πρόσωπό του το έχετε δει πολλές φορές. Για χρόνια έλεγε τις αθλητικές ειδήσεις στον ΑΝΤ1. 

Ο λόγος για τον Κυριάκο Καψή, ο οποίος όπως σας είχαμε αποκαλύψει και πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να αφήσει την δημοσιογραφία και να αλλάξει ζωή, ανοίγοντας το δικό του ψιλικατζίδικο στα Χανιά.

«Πολύ μεγάλη αλλαγή, τον Νοέμβριο κλείνω δύο χρόνια στα Χανιά. Έφυγα γιατί με χαλάγανε κάποια πράγματα. Θεώρησα ότι κάποια στιγμή θα πρέπει κι εγώ να ζήσω κάποια πράγματα. Επί 15 χρόνια ήμουν κλεισμένος σε ένα καβούκι, τώρα είμαι 35 ετών. Έκανα τριάμισι χρόνια να πληρωθώ, από συγκυρίες έγινα παρουσιαστής, πολύ όμορφα ήταν, αλλά έπηξε το κεφάλι μου να δουλεύω όλα τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, και ήθελα να ζήσω σαν άνθρωπος.

Ουσιαστικά ήταν η αφορμή τα χρήματα, μας είπαν ότι θα μας έκαναν μειώσεις, αλλά δεν ήθελα να χάσω την αποζημίωσή μου. Δεν προσπάθησαν να με πάρουν πίσω, γιατί είχαν κι άλλα παιδιά, που δεν δέχτηκαν τη μείωση και τους κράτησαν.

Έχω συγγενείς εδώ, είμαι και υπεύθυνος τύπου του Συνδέσμου Παικτών Μπάσκετ, αλλά έχω και το μίνι μάρκετ. Είμαι με μια κοπέλα, του χρόνου θα παντρευτούμε αν πάνε όλα καλά, ήταν να αρραβωνιαστούμε, αλλά προέκυψε ένα θέμα υγείας και το αναβάλαμε. Τα παιδιά μου θέλω να μεγαλώσουν εδώ, είναι καλύτερη η ζωή εδώ! Μόνο οι γονείς και οι φίλοι μου λείπουν από την Αθήνα, όχι η πόλη, καθόλου!» είπε στην εκπομπή Εμείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved