Media

Ο Αγγελόπουλος δίνει στεγνά τον Χανταμπάκη: «Το αν φώναξα εγώ τις κάμερες ή όχι το ξέρει…»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά του Κούκου» και την Κατερίνα Καραβάτου και αποκάλυψε με ποιους παίκτες από το survivor έχει επαφή και δίνει στεγνά τον Στέλιο Χανταμπάκη!


«Μπήκα στο παιχνίδι τελευταία στιγμή, από ακύρωση κάποιου άλλου παίκτη. ΜπήκαΤρίτη και πετάξαμε Κυριακή. Ήταν μια στιγμή που συγκυριακά έπρεπε να πάρω μια απόφαση και να ρισκάρω. Δεν το σκέφτηκα πάρα πολύ. Πήγα. Κάτι ένιωθα... Δεν έχω επαφή με τον Χούτο, δεν έχω επαφή με τον Χανταμπάκη, με τη Σόφη, τη Λάουρα... δεν έχουμε επαφή. Βέβαια, αν συναντηθούμε κάπου έξω έχω όλη την καλή διάθεση να χαιρετηθώ με τα παιδιά και να πούμε και δυο κουβέντες, αλλά με κάποιους άλλους θα πω περισσότερες κουβέντες. Με τον Χρανιώτης και την Ειρήνη Παπαδοπούλου είμαι πιο κοντά από όλους. Σπαλιάρας, Μπο... Εντάξει, και με την Ευρυδίκη συναντηθήκαμε μετά από καιρό, και με αυτή σίγουρα. Κοκκινάκης ΟΚ...»!

Και δεν δίστασε να πει για τον Χανταμπάκη: «Ο Στέλιος είχε πει ότι είχα μαζέψει εγώ τις κάμερες για να κάνω τον σταυρό μου. Τον αν φώναξα εγώ τις κάμερες ή όχι το ξέρουν όλοι εκεί πέρα πώς ακριβώς έγινε. Κάναμε την προσευχή μας και μου είχαν πει on camera ή off και φυσικά είχα πει off. Μου έκανε εντύπωση που είπε ακριβώς το αντίθετο, ενώ ήταν μπροστά...»! Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Στη φωλιά του Κου κου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved