Media

Έλα στη θέση μου: Σοκαριστική εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια

Gossip-tv Team

Νέα προβλήματα έρχονται στην ζωή της Αιμιλίας σα επόμενα επεισόδια της σειράς «Έλα στη θέση μου» που προβάλλεται στον Alpha. Η άλλοτε κραταιά επιχειρηματίας της SofoExpress κινδυνεύει να κατηγορηθεί για τον θάνατο του Διάκου Παπασταύρου και να καταλήξει ξαφνικά στην φυλακή.

Τα αίτια του θανάτου του Διάκου Παπασταύρου ερευνά το τελευταίο διάστημα η Φαίη και είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει όλα τα ανεξιχνίαστα σημεία της υπόθεσης. Και τελικά τα καταφέρνει! Αν και το κεφάλαιο «Διάκος» έχει κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες, ξαφνικά ενεργοποιούνται η Αστυνομία και η Εισαγγελία και όλοι αναζητούν απαντήσεις γύρω από τον περίεργο θάνατο του πρώην συνεργάτη του Πανικού Σοφοκλέους. Σύμφωνα με όσα είχε παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό την περασμένη σεζόν, ο Διάκος Παπασταύρου, ενώ βρισκόταν στη SofoExpress μαζί με τον Λεωνίδα, έπεσε, χτύπησε και μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, παρά τα τραύματα του, ο άντρας έφυγε από τη ζωή από ανεύρυσμα. Ωστόσο, κανείς δεν ερεύνησε περαιτέρω την υπόθεση του και ο φάκελος έκλεισε βεβιασμένα, αν και υπήρχαν πολλά πράγματα που έπρεπε να εξετασθούν. Όλα αυτά, λοιπόν, μαζί με άλλες άγνωστες -για τις Αρχές- ιστορίες, όπως ο εκβιασμός της Αιμιλίας από τον Διάκο, η παρακολούθηση της έπαυλης Σοφοκλέους με κάμερες, η αποκάλυψη της κρυφής διαθήκης του Πανικού και μερικά ακόμα γεγονότα που διαδραματίστηκαν έρχονται πλέον στο φως, ύστερα από μια σειρά ανακρίσεων.

Αμέσως, στο στόχαστρο της Αστυνομίας μπαίνει η Αιμιλία, διότι δεν είχε γίνει ποτέ καμία αναφορά γι' αυτόν τον άντρα, τα όσα πέρασε εξαιτίας του αλλά και τον σκοπό που μπήκε στη ζωή της. Αντιθέτως, τα πάντα αποσιωπήθηκαν και, τελικά, ο Διά-κος κατέληξε σε ημιθανή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε κατόπιν ο θάνατος του. Οι έρευνες που γίνονται στα επόμενα επεισόδια έχουν αναστατώσει όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ενώ η Φαίη και ο Δαμιανός δίνουν καταθέσεις στην Αστυνομία, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τη θέση της Αιμιλίας. Παράλληλα, ο Βλάσης και ο Αχιλλέας προσπαθούν να σκεφτούν πώς πρέπει να κινηθούν, ενώ η Μένη χαίρεται ιδιαίτερα με τις εξελίξεις.

Ο Ηλίας παίρνει την ευθύνη

Γνωρίζοντας ότι ο κλοιός γύρω από την Αιμιλία σφίγγει ολοένα και περισσότερο και με δεδομένα τα όσα αισθάνεται για εκείνη, ο Ηλίας παίρνει την απόφαση να τη σώσει! Έτσι, πηγαίνει στην Αστυνομία και δηλώνει ένοχος για τον θάνατο του Διάκου. Ωστόσο, η ομολογία του δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αντιθέτως, επιβαρύνει τη θέση της Αιμιλίας ακόμη περισσότερο. Στο μεταξύ, ο Βλάσης επισκέπτεται τη μητέρα του στο τμήμα εμψυχώνοντας την, ενώ η Μένη καταστρώνει ένα σχέδιο για να μη γλιτώσει η Αιμιλία, η οποία προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς για την αθωότητα της. Αργότερα, η Φαίη επισκέπτεται τον αστυνόμο Μιχόπουλο και του δίνει ένα σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση. Παράλληλα, κυκλοφορούν στα ΜΜΕ δημοσιεύματα που κατηγορούν την Αιμιλία και η ίδια υποψιάζεται ότι πίσω από αυτά κρύβονται το μοντέλο και η Σουλτς. Και ενώ εκείνη βρίσκεται στο... παρά ένα να κατηγορηθεί για τον θάνατο του Διάκου, τελικά μια μεγάλη ανατροπή έρχεται και οι κατηγορίες πέφτουν αλλού...

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved