Media

Nomads: Παναγιώτης Βασιλάκος: «Ήταν λάθος του γιατί τον Οροκλό τον θεωρούσα φίλο»

Gossip-tv Team

Αντέδρασε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα όσα άκουσε από τον Κωνσταντίνο Οροκλό μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Nomads.

Ο πρώην παίκτης της ομάδας της Ζούγκλας το πρωί της Τρίτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό.

«Ήταν λάθος που μίλησαν για μένα ενώ δεν ήμουν εκεί να τους απαντήσω. Και δεν μου αρέσει που θα απαντήσω ενώ δεν είναι εδώ για να έχουμε έναν διάλογο…
Δεν με ενόχλησε τόσο πολύ τη δεύτερη φορά που τους ρώτησε ο Γρηγόρης, λίγο τα μάζεψαν. Πιο πολύ με στεναχώρησε ο Οροκλός που είχε πει ότι «τα παρατάμε».
Ήταν λάθος του γιατί τον Οροκλό τον θεωρούσα φίλο. Έχω να πω με αυτόν δυο – τρεις κουβέντες με αυτόν όταν βγούμε έξω. Ακόμα τον θεωρώ φίλο. Αλλά που ήταν το παράδειγμα όταν εγώ και η Νατάσα και ο Φώτης μέναμε μέσα και σκυλιάζαμε και όταν χάναμε έλεγε ο Κωνσταντίνος π.χ «ένα παιχνίδι είναι και ας χάσαμε». Που ήταν το παράδειγμα της ένωσης της ομάδας που έκανα πολλές προσπάθειες να ενώσω την ομάδα με αυτά που είχαν γίνει με τον Φώτη και με τα υπόλοιπα παιδιά και πάντα υπήρχε μια κόντρα σε αυτό;

Και ο Φώτης έκανε λάθος και τα παιδιά έκαναν λάθη. Σημασία έχει ότι δεν έγινε ποτέ μια προσπάθεια κίνησης για να ενωθούμε. Γιατί πηγαίναμε στα αγωνίσματα χωρίς στρατηγική, χωρίς πάθος. Ηττοπαθείς», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved