Media

Ο Βασιλάκος αδειάζει το Nomads στο Πρωινό: «Ένα στημένο ριάλιτι να παιχτεί στο μοντάζ»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Nomads ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την ομάδα της Ζούγκλας.

Ο πρώην παίκτης μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να μπει να στο παιχνίδι, απάντησε σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν για ρατσισμό ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό με τους συμπαίκτες του την εβδομάδα που βρέθηκαν στο ψαροχώρι.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε προς τα έξω. Εγώ έχω μεγαλώσει στην Αγία Βαρβάρα, και ξέρουν πολύ καλά αν είμαι ρατσιστής ή όχι. Έχω βαφτίσει τσιγγάνους, η κοπέλα μου είναι από τη Ρουμανία. Αυτό που βγήκε προς τα έξω, ότι είμαι ρατσιστής, είναι το μόνο που με στενοχώρησε…», είπε και συμπλήρωσε:

«Μας λένε πάμε να παίξουμε λίγο μπασκετάκι να δούμε το χωριό, ένα στημένο ριάλιτι για να παιχτεί στο μοντάζ. Λέω πάμε να ρίξουμε κάνα σουτάκι, έχουμε πολλές δουλειές. Μας λέει ο Παρασκευάς και ο Οροκλός να παίξουμε για να κερδίσουμε, να πάρουμε λεφτά, να φάμε σοκολάτες, και εγώ έλεγα να πάρουμε τα λεφτά να τους τα δώσουμε να φάνε αυτοί σοκολάτες! Ο Μπονγκ μου είχε βάλει το στοίχημα, οι άλλοι δυο ήθελε να παίξουμε κανονικά να τους πάρουμε! Έλα όμως που έπεφταν όλοι πάνω μου και με κλοτσούσαν, δεν θα χτυπήσω επειδή είναι παιχνίδι! Δεν έδειξαν τα πάντα!».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved