Media

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά πρώτη φορά στα καυστικά σχόλια του Πρωινού

Gossip-tv Team

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενημέρωσε μέσα από το instagram της ότι την ίδια μέρα που έχει γενέθλια ο γιος της, περνά δύσκολα, αφού έφυγε από τη ζωή μία καλή της φίλη.

Η παρουσιάστρια είχε γράψει: «Σήμερα κηδεύω φίλη και γιορτάζω τα γενέθλια του γιού μου. Χαρμολύπη. Ή αλλιώς, ζωή…» και συνόδευσε το μήνυμά της με μία φωτογραφία της. Αυτή η φωτογραφία εξόργισε την Κλεοπάτρα Πατλάκη και είπε μέσα από το Πρωινό:
«Είμαι με το στόμα ανοιχτό να κοιτάω αυτή τη φωτογραφία και να λέω: «Δεν μπορεί να το έχει κάνει αυτό η Βίκυ». Αυτή την κίνηση θα την περίμενα από μια νέα κοπέλα που θέλει να κάνει ντόρο γύρω από το όνομά της, να ανεβάσει μια φωτογραφία και να ανεβάσει κάτι κουλό για να συζητηθεί. Θα ανεβάσω εγώ, που κηδεύω τη φίλη μου, σέξι πορτρέτο μου; Έχω κάθε δικαίωμα να σοκαριστώ, μα κρίνω και να πω «Βρε Βίκυ από σένα δεν το περίμενα». Είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο, δεν είσαι κυρία της γειτονιάς. Μου θυμίζει την ταινία με τη Ρένα Βλαχοπούλου που έμενε μονίμως χείρα και ξαφνικά τη βλέπαμε με το μαύρο φόρεμα μπροστά και την πλερέζα και γυρίζει πίσω και είναι όλη η πλάτη ανοιχτή».
Στα καυστικά σχόλια απαντά η Βίκυ Χατζηβασιλείου, την οποία πέτυχε η κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Δεν πειράζει, δε θα σχολιάσω την κριτική κάποιου που την έκανε… Αυτή είναι η ζωή την ημέρα που κήδευα τη φίλη μου, είχε γενέθλια ο γιος μου, δύο αντιφατικά πράγματα! Αν εγώ προσπάθησα να δώσω την ισορροπία και κάποιοι άλλοι δεν το είδαν ισορροπημένα και το είδαν λίγα ανισόρροπα δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι…»!

Τι είπε για το σχόλιο «Κυρία της γειτονιάς»; Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved