Media

Η Σκορδά πήρε θέση στην κόντρα Λιάγκα –Αρναούτογλου – Η ατάκα, που «αδειάζει» τον Γιώργο

Gossip-tv Team

Το πρωινό πρόβαλε τις νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου κατά του Γιώργου Λιάγκα σε ραδιοφωνική εκπομπή και η Φαίη Σκορδά με τον τρόπο της πήρε θέση μέσα από την εκπομπή της!

Αρχικά είπε η παρουσιάστρια: «Εμένα δεν μου άρεσε αυτό πάντως. Δεν θέλω να πάρω το μέρος του Γρηγόρη, αλλά εμένα δεν μου άρεσε ότι η εκπομπή ξεκίνησε με αυτό. Θα μπορούσε να μπει πιο μετά… Αχ τώρα… Θα προσπαθήσω να μιλήσω αντικειμενικά. Τον ξέρουμε τον Γιώργο πώς μιλάει. Εγώ αν ήμουν στην ίδια εκπομπή θα έλεγα αν θες να το κάνεις, κάνε το λίγο πιο μετά. Μην ξεκινάς την πρεμιέρα με αυτό. Αλλά, έτσι είναι ο καθένας και κρίνεται γι’ αυτό. Εγώ θα ξεκινούσα με τον αυτοσαρκασμό και μετά θα έλεγα για τον Γρηγόρη.».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας η Φαίη: «Από την άλλη όμως, αυτό το «χατίρι» για τον οποιονδήποτε, επειδή το ξέρω και είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και στο Mega ο Μπούτος επέμενε να κάνει ο Γιώργος late night και δεν ήθελε, αλλά και όταν ήρθαμε εδώ στον ΑΝΤ1 είχαν ζητήσει από τον Γιώργο να κάνει βραδινό και δεν ήθελε. Λέω πράγματα που είναι αντικειμενικά. Γνώμη μου είναι ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ο Γιώργος με τον Γρηγόρη, αλλά σαν τηλεοπτικό ρεπορτάζ ξέρω ότι του είχαν ζητήσει πάρα πολλές φορές και από άλλα κανάλια και από τον Alpha.Πολλές φορές θέλεις και από έναν άνθρωπο που εκτιμάς να ακούσεις και έναν καλό λόγο. Θεωρώ ότι ο Γρηγόρης είναι σε κάποια πράγματα ευαίσθητος, θέλει από κάποιους ανθρώπους και τον καλό τον λόγο»! Δείτε όσα είπε η Φαίη αλλά και τα όσα ανέφερε η ομάδα του Πρωινού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved