Media

«Ρόμπα» ο Γιώργος Λιάγκας από τον Νάσο Γουμενίδη

Gossip-tv Team

Γεννεές δεκατέσσερις «πέρασε» ο Γιώργος Λιάγκας το gossip-tv.gr με αφορμή ένα δημοσίευμα που είδε –αλλά δεν διάβασε- προ ημερών το οποίο «φιλοξενήθηκε» στις σελίδες μας.

Και λέμε «φιλοξενήθηκε» καθώς επρόκειτο για αναπαραγωγή από το περιοδικό Full Life και αφορούσε στο χωρισμό του από την εν διαστάσει σύζυγό του Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια, όταν διάβασε το δημοσίευμα, το οποίο, επισημαίνουμε, ήταν αναπαραγωγή και όπως συμβαίνει πάντα, αναφέρεται η πρωτογενής πηγή του δημοσιεύματος, επικοινώνησε με το gossip-tv.gr, ενημέρωσε πως επρόκειτο για ψευδή πληροφορία και με τη σειρά μας προβήκαμε στο «κατέβασμά» του.

Σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος θεώρησε σωστότερο, χωρίς καν να διαβάσει το δημοσίευμα, να κάνει μία άνευ προηγουμένου επίθεση προς το Μέσο ενώ επιπλέον έκανε και… μαθήματα δημοσιογραφίας προς όλους εμάς που ΔΕΝ γνωρίζουμε τι σημαίνει δημοσιογραφία.

Ο Νάσος Γουμενίδης λοιπόν σήμερα, μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αλλά πρώτα απ’ όλα τον Γιώργο Λιάγκα που θεωρεί ότι δημοσιογραφία είναι να διαβάζει επιλεκτικά μόνο αυτά που θέλει.

«Είναι αστείο αυτό που λέει ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν το έχει γράψει το gossip-tv.gr, να τα λέμε αυτά. Το δημοσίευμα βγήκε από το περιοδικό του κυρίου Κεραμίδα. Βάλανε το απόσπασμα του περιοδικού όπως ήταν. Απλά ο Γιώργος έχει αδυναμία στο gossip-tv κι έπρεπε να πει ένα site και είπε το δικό μας. Ο Γιώργος λοιπόν αναφέρει το gossip-tv.gr αλλά το gossip-tv.gr αναφέρει με πηγή το δημοσίευμα. Επικοινωνεί με την Φαίη Σκορδά.

Η Φάιη το διαψεύδει το θέμα, κατεβαίνει το θέμα γιατί οφείλουμε να το κατεβάσουμε από τη στιγμή που ο ένας από τους δυο λέει πως δεν ισχύει. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση ούτε τα παιδιά του να ακουμπήσει κανείς… Κάναμε αναπαραγωγή. Μιλάμε για ένα αστείο γεγονός γιατί μιλάμε για αναπαραγωγή. Ο κόσμος καταλαβαίνει και βγάζει τα συμπεράσματα του».

Δείτε όλα όσα είπε ο Νάσος Γουμενίδης στην εκπομπή Αποκαλυπτικά στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved