Media

Η συγκλονιστική περιγραφή συνεργάτη της Σκορδά: Έτσι σώθηκε από τον χείμαρρο στη Νέα Πέραμο

Gossip-tv Team

Ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά περιγράφει πως σώθηκε από τον χείμαρρο στη Νέα Πέραμο!

Ο Σπύρος Κλάδης, floor manager της εκπομπής είχε συγκλονίσει με τα όσα περιέγραψε ότι έζησε το πρωί της Τετάρτης όταν κατευθυνόταν στη δουλειά του από τη Νέα Πέραμο.
Ο συνεργάτης της τηλεφωνικά είχε πει: «Την ώρα που έφυγα από το σπίτι μου με παρέσυρε το ποτάμι γύρω στις έξι και μισή, ερχόμουν στη δουλειά και μπήκα στο αυτοκίνητο και ο χείμαρρος έπεσε πάνω στο αμάξι… ήμουν μέσα και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να βγω, γιατί αν καθόμουν λίγο θα πνιγόμουν… θα είχα πνιγεί… Το αυτοκίνητο τελείωσε, δεν ξέρω Φαίη που είναι… ο χείμαρρος το παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα… Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… ήταν τέτοια η ορμή, δεν ξέρω πως έγινε…Κατάφερα και βγήκα, δεν ξέρω εάν καθόμουν δύο λεπτά ακόμα τι θα είχε συμβεί…».


Σήμερα εμφανίστηκε στο πλατό του πρωινού και περιέγραψε πως σώθηκε: «Εγώ σώθηκα. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκέφτεσαι είναι η επιβίωση… Πήρα την απόφαση να σπάσω το τζάμι και να βγω, αυτή ήταν η σκέψη μου εκείνη τη στιγμή σε δευτερόλεπτα. Ή σκέφτεσαι θα πνιγείς ή θα σωθείς… Βρίσκεις τη δύναμη και το σπας το τζάμι… κολυμπούσα, περπατούσα, το νερό ήταν μέχρι το στήθος μου… το καλό ήταν ότι φορούσα μπότες και μπόρεσα και το έσπασα…»!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved