Media

Χαμός στο Πρωινό για την Σπυροπούλου: «Με χαλάει η σάχλα. Πίστεψα ότι έκανε στροφή στη ζωή της»

Gossip-tv Team

Χαμός στο Πρωινό για την ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το πρώτο κείμενο διδασκαλίας της στο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης!

Η Κωνσταντίνα δημοσίευσε στα Instagram stories της το μάθημα που δίδαξε αλλά και τα σχόλια! Του Άρη Καβατζίκη γύρισε το μάτι με την εν λόγω ανάρτηση και είπε σε έντονο ύφος: «Αγάπη μου, οι καθηγητές δεν κάνουν social media. Επειδή βγήκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην τηλεόραση! Για εμένα η εκπαίδευση είναι κάτι ιερό, δεν ανεβάζεις στα social media τον Ξενόπουλο και τα σχόλια».


Και όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη τι πραγματικά τον χαλάει, είπε: «Με χαλάει η σάχλα…Πίστεψα ότι έκανε στροφή στη ζωή της. Πίστεψα ότι τέλειωσε ένα κεφάλαιο, αλλά δεν με αφορά εμένα η ζωή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εμένα με αφορά η σάχλα που βγαίνει προς τα έξω. Το να μπαίνει σε μια αίθουσα και να ανεβάζει το τι διδάσκει μέσα στην αίθουσα, παιδιά συγγνώμη αλλά υπάρχουν άνθρωποι που σπουδάζουν και μπαίνουν στις αίθουσες και περιμένουν να διοριστούν. Δεν μπορώ να βλέπω τέτοιες ανοησίες! Να μιλήσουμε σοβαρά. Άλλο η τηλεόραση και άλλο η εκπαίδευση στην Ελλάδα».
Δείτε την ένταση που προκλήθηκε στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved