Media

Nomads: Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου για τις αλλαγές στο ριάλιτι και ο ρόλος του κοινού

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στους παίκτες του Nomads τι θα συμβεί τις επόμενες εβδομάδες στο ριάλιτι, τις αλλαγές που θα γίνουν και ο ρόλος των τηλεθεατών.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε: «Την Κυριακή κλείνει η βίλα και εκείνη την ημέρα θα γίνει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Ο νικητής θα κερδίσει την ασυλία ενώ οι δύο τελευταίοι σε αυτό το αγώνισμα θα είναι υποψήφιοι μονομάχοι. Αμέσως μετά θα ψηφίσετε τον τρίτο μονομάχο… Άρα οι υποψήφιοι θα είναι τρεις και ένας θα κερδίσει την ατομική ασυλία.
Την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα θα έχουμε αρένα και έτσι πολύ γρήγορα θα μάθουμε ποιοι δύο από τους τρεις θα είναι οι μονομάχοι… Αυτή την στιγμή όμως πρέπει να πω ότι μπαίνουμε σε μια καινούρια διαδικασία ψηφοφορίας του κοινού! Από αυτή τη στιγμή και μέχρι τις δύο τα ξημερώματα οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίζουν όλους σας θετική ψήφο στον αγαπημένο τους παίκτη… Την Δευτέρα που θα υπάρχουν οι 3 μονομάχοι πλέον, αυτός που σήμερα είχε τις περισσότερες θετικές ψήφους αμέσως σώζεται, ο ένας από τους τρεις σώζεται και οι δύο θα πάνε σε μονομαχία! Την Δευτέρα λοιπόν θα έχουμε αποχώρηση»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved