Media

Τελικός Nomads: Τα δάκρυα του Νίκου Αναδιώτη και η έντονη αμηχανία του Γιώργου Μαυρίδη

Gossip-tv Team

Τελικός απόψε για το Nomads! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!

Έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση μήνες από την ημέρα που το Nomads βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Το ημερολόγιο έγραφε 2 Οκτωβρίου, όταν το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος.

Τρεις παίκτες κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό και είναι ο Γιώργος Μαυρίδης, η Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός και θα δώσουν την μάχη για το έπαθλο που είναι… 100.000 ευρώ.
Στο τελευταίο επεισόδιο, οι τρεις παίκτες θα βρεθούν στην αρένα, όπου θα τους περιμένουν και οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και οι οποίοι μένουν στη βίλα και ένας θα κερδίσει!
Όμως λίγο πριν την έναρξη των αγωνισμάτων, ο Νίκος Αναδιώτης με δάκρυα στα μάτια θα πει ότι ο Γιώργος Μαυρίδης τον βοήθησε να γίνει καλύτερος άνθρωπος και για τον λόγο αυτό αφιερώνει όλο το Nomads στον σκοπό του και ο Γιώργος θα νιώσει αμήχανα.

Ο δε Γρηγόρης Αρναούτογλoυ ρωτάει τον Γιώργο Μαυρίδη για τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν για τα ριάλιτι και τον λόγο που μπήκε στο Nomads. Δείτε το τρέιλερ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved