Media

Ο εκνευρισμός της Καραβάτου όταν την πίεσαν να μιλήσει για την Σπυροπούλου

Gossip-tv Team

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της η Κατερίνα Καραβάτου. Ο on air εκνευρισμός της…

Στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου, δείξανε ένα αφιέρωμα στις τηλεοπτικές κόντρες και πιο συγκεκριμένα τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, με τη Μαριλού Ρεπαπή να τη ρωτά: «Εσένα σου έχει συμβεί να έχεις κόντρα και να την έλυσες;».

Η παρουσιάστρια της απάντησε: «Εμένα μου έχει συμβεί ότι θέλω να πάω στο νούμερο 9…». Τότε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ρώτησε ξανά την παρουσιάστρια: «Σου έχει συμβεί αυτό που ένιωσε η Ναταλία Γερμανού, ότι ρε παιδί μου… Να ρίξουμε γέφυρες, να το ξεχάσουμε…».

«Εγώ θα σας πω, οτιδήποτε έχει συμβεί -δεν έχω και πολλά να σας πω- το έχω μιλήσει κατ’ ιδίαν κι έχω εκφραστεί» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, όμως ο Γιώργος Κρικοριάν σχολίασε: «Από επιλογή σου να μη φανεί στις κάμερες, δεν ήθελες να το προβάλλεις προς τα έξω;»

Η απάντηση της παρουσιάστριας; «Επειδή έτσι ήθελα. Αυτό! Δεν έχει… Είναι πολύ σαφές αυτό που είπα! Πάμε στο 9;».

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στον Alpha. Μόλις τον Οκτώβρη που μας πέρασε, με αφορμή την παρουσία της Σπυροπούλου στην εκπομπή του Λιάγκα, η Καραβάτου είχε πει στην Φωλιά των Κου Κου:

«Υπάρχει μια μαντινάδα που λέει: «Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις. Δεν νομίζω ότι για να υπάρξεις σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι killer απαραίτητα, με συγχωρείς πάρα πολύ. Ποτέ δεν το πίστεψα αυτό το πράγμα και ποτέ δεν το υιοθέτησα. Και όχι μόνο εγώ και άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μη λέμε τώρα ό,τι να’ ναι!

Εγώ κρατάω μία θέση πάρα πολύ συγκεκριμένη σε όλους τους ανθρώπους που μου έχουν επιτεθεί μέχρι τώρα, και είναι δύο. Δεν υπάρχουν άλλοι. Δεν απαντώ ποτέ. Και όταν με έχουν ρωτήσει για αυτή τη χρονιά, έχω πει ότι έχω περάσει μια δύσκολη, περίεργη χρονιά, την οποία και άφησα πίσω μου, κρατώντας μέσα μου όλα αυτά που έπρεπε για να συνεχίσω πιο καλά, πιο δυναμικά, πιο όμορφα, πιο ήρεμα και πιο ήσυχα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved