Media

Σάσα Σταμάτη: Το άγχος στην πρεμιέρα της, οι σπόντες και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Η Σάσα Σταμάτη έκανε πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Ooh la la».

Η παρουσιάστρια έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, αφού δεν είχε κρύψει την επιθυμία να κάνει δική της εκπομπή. Ο ΣΚΑΪ την πίστεψε και της έδωσε την ευκαιρία ν’ αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο τιμόνι μιας εκπομπής και όχι μόνο να έχει ρόλο σε πάνελ.

Η Σάσα Σταμάτη μπήκε στο πλατό και καλωσόρισε τους τηλεθεατές και δεν έκρυψε το άγχος της. Στην συνέχεια άρχισε να λέει ότι έφυγε από πάνω της η λαϊκάτσα αναφερόμενη στα ρούχα της, αλλά στην συνέχεια είπε ότι πήγε να κάνει δική της εκπομπή επειδή της είπαν ότι έχει ταλέντο και αναρωτήθηκε που το είδανε και μάλιστα τόνισε ότι παίρνει και λίγα και συμφέρει.

Μάλιστα, σχετικά με την εκπομπή είπε να μην περιμένουμε κάτι σοβαρό από το «Ooh la la» ενώ όταν έφτασε η στιγμή να παρουσιάσει τους συνεργάτες της είχε έναν καλό λόγο για όλους λέγοντας ότι οι περισσότεροι είναι γκαντέμηδες αφού ήταν σε εκπομπές που κόπηκαν.

Η Σάσα γνωστή για το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της υποδέχτηκε έναν έναν τους συνεργάτες της στο πλατό και τέλος δεν ξέχασε να πει το δημόσιο «ευχαριστώ»

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved