Media

Γιώργος Κιμούλης: Η απιστία, το σεξ ως εργαλείο εξουσίας και το… πάθος

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Κιμούλης σε μία εκ βαθέων συζήτηση στην εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 22.30, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «RealtaLK» στο Novalifε.

Με τέσσερις δεκαετίες στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και με αμέτρητες επιτυχίες, ο Γιώργος Κιμούλης, κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με την Κατερίνα Λάσπα για την απιστία, το σεξ ως εργαλείο εξουσίας, το πάθος που χάνεται όσο περνούν τα χρόνια, την πολιτική, την οικογένειά του, την κόρη του που είναι ηθοποιός, την αγάπη του για το μπάσκετ και την ΑΕΚ, για το τσιγάρο, για τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του.

Παράλληλα, εξηγεί, χωρίς περιστροφές, γιατί παραιτήθηκε από την προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ διερωτάται γιατί δεν έχει υπάρξει πρόεδρος ένα χρόνο μετά τη δική του αποχώρηση. Τέλος, αναφέρεται στο γιατί πέρασαν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μέχρι να παίξει φέτος στο Εθνικό Θέατρο.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved