Media

DWTS 6: Τα παντοφλάκια που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό

Gossip-tv Team

Οι εκπλήξεις στο Dancing with the stars συνεχίζονται. Στο 8ο live τα battles συνεχίζονται. Έχουμε guest εμφανίσεις και μία βραδιά αφιερωμένη στα αστέρια και τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι διαγωνιζόμενοι εκτός από τον παρτενέρ τους, επιλέγουν έναν από τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν και θεωρούν σημαντικούς στη ζωή τους, να τους συνοδεύσουν στο dance floor του “Dancing with the Stars”.

Το gossip-tv «τρύπωσε» στα παρασκήνια του show και σας μεταφέρει αποκλειστικό υλικό. Η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται λίγο πριν φύγει να πάει στο θέατρο και να… επιστρέψει για να χορέψει με τον Γιάννη Αϊβάζη.

Λίγο πιο εκεί ήταν και η Λάουρα Νάργες, η οποία θα χορέψει στην σκηνή με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Όπως θα δείτε φορά παντόφλες… λαγουδάκια. «Είμαι σαν το σπίτι μου εδώ…» μας απάντησε όταν της είπαμε ότι έχει φτάσει σε ηλικία γάμου και φορά αυτά τα παντοφλάκια.

Πώς αντέδρασε όταν της είπαμε ότι δεν έχει στην σκηνή… άμμο για να κάνει κι αυτή μια καρδούλα και να γράψει «Μιχάλης»; Δείτε λίγο πιο κάτω το βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved