Media

Συγκινήθηκαν στο Πρωινό με την εξομολόγηση του Σεΐτη για τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Μιχάλης Σεΐτης, ο οποίος για ακόμα μία φορά μίλησε με σθένος ψυχής για το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του!

Ο Παραολυμπιονίκης, ο οποίος συμμετέχει και στο Dancing with the stars αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε πριν πέντε χρόνια, τον Ιούνιο του 2013 λίγο μετά τα 26α γενέθλιά του και έχασε το δεξί του πόδι.

Ο Μιχάλης είπε στην Φαίη Σκορδά πως εκείνος ειδοποίησε να έρθει το ασθενοφόρο και δύο φίλους του, όμως δεν ήθελε να ανησυχήσει τους γονείς του. «Δεν είχα χάσει τις αισθήσεις μου και όταν είδα τους γονείς μου στο νοσοκομείο γιατί τους ειδοποίησε ο φίλος μου τους είπα «όλα καλά, λίγο χτύπησα το πόδι μου και μπήκα για το χειρουργείο… Η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου…» είπε χαρακτηριστικά!
Ενώ στη συνέχεια, συγκινήθηκαν τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και οι συνεργάτες της, πίσω από τις κάμερες, που τον άκουγαν με μεγάλο ενδιαφέρον όταν αποκάλυψε πως μέσα σε δύο μήνες από την ώρα που έβαλε το επιπρόσθετο μέλος έτρεξε σε αγώνες!

Δείτε την εξομολόγηση του Παραολυμπιονίκη στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved