Media

Μαρία Σαμαρινού: «Η Κωνσταντίνα άλλαζε στις κάμερες αλλά δεν το εννοούσα ως διπροσωπία»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Σαμαρινού ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 2 από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς.

Η άλλοτε παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης παραδέχτηκε ότι μπήκε στο παιχνίδι για να γίνει ευρύτερα γνωστή ώστε να αναδείξει το άθλημα που υπηρετεί, ενώ σε ό,τι αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και όλα όσα έχουν ακουστεί για εκείνη, τόνισε: «Εγώ προσωπικά είχα δηλώσει ότι η Κωνσταντίνα άλλαζε στις κάμερες μπροστά αλλά δεν το εννοούσα ως διπροσωπία, εννοούσα ότι λόγω εμπειρίας ήξερε πώς να πλασάρει τον εαυτό της για να βγαίνει προς τα έξω».
Η ίδια παραδέχτηκε ότι έκανε παρέα με την Κωνσταντίνα μέσα στο παιχνίδι και τόνισε: «Μέσα στο παιχνίδι κάναμε παρέα και με την Όλγα (σ.σ. Φαρμάκη) πιο πολύ δέθηκα και μετά και με την Κωνσταντίνα».
Τότε η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα της έστειλε χθες το βράδυ ένα μήνυμα λέγοντάς της: «Να μου προσέξεις το Μαράκι μου» και τόνισε: «Αυτό δείχνει ότι έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις». Τον λόγο πήρε η Μαρία Σαμαρινού και είπε: «Βγαίνουμε πάρα πολύ και κάνουμε παρέα έξω. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί και είναι περίεργο που σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα φτιάξαμε μία σχέση ζωής». Δείτε το βίντεο παρακάτω στο οποίο επίσης η Μαρία προβλέπει τον νικητή του φετινού Survivor.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved