Media

MasterChef: Η Μάγκυ Ταμπακάκη «κάρφωσε» τους συμπαίκτες της - Τι είπε για τις ψηφοφορίες

Gossip-tv Team

Η Μάγκυ Ταμπακάκη αποχώρησε από το MasterChef και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

H Μάγκυ με ανανεωμένο look μίλησε για την πρώτη οικειοθελής αποχώρησή της, την επιστροφή της, την ψηφοφορία που την έκανε μπουρλότο, αλλά και το ότι άφησε γράμμα μόνο στον Τιμολέοντα Διαμαντή πριν φύγει.

Η Μάγκυ είπε: «Ήταν λάθος να χρησιμοποιήσω την λέξη «δίλημμα» για το παιδί μου. Δεν μπορώ να θέσω ως δίλημμα το παιδί μου, εννοείται! Δεν ήταν κάποιο πρόβλημα άλυτο, αλλά έπρεπε να είμαι δίπλα του και έπρεπε να φύγω. Και το θέμα λύθηκε κατευθείαν, γιατί, όταν γυρίζει η μαμά στο σπίτι, είναι όλα πιο εύκολα και διευκολύνει και τον μπαμπά. Ο σύζυγός μου στάθηκε δίπλα μου σε όλα. Το «δίλημμα» ήταν λάθος μου», είπε η πρώην παίκτρια, αναφερόμενη στην επίμαχη δήλωσή της για το παιδί της όταν έφυγε οικειοθελώς, ενώ απέδωσε σε αντιπάθεια την αρνητική αντίδραση κάποιων συμπαικτών της όταν επέστρεψε.

Όσο για την ψηφοφορία που την έκανε έξαλλη, είπε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ότι κοιμόταν όταν ο Βασίλης Χατζόπουλος την ξύπνησε και της είπε να ετοιμάσει την βαλίτσα της γιατί αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο που θα ψήφιζαν… «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε, ούτε από ποιον δρομολογήθηκε… Αλλά σε αυτό το παιχνίδι, όλα είναι πιθανά»!
Όσο για την αποχώρησή της είπε: «εκείνη τη στιγμή ήμουν άδεια, δεν ήξερα τι να κάνω, φάνηκε από τον τρόπο που χαιρέτησα τους κριτές. Ήθελα να φύγω τρέχοντας, δεν ήξερα τι να κάνω, δεν σκεφτόμουν καθόλου καθαρά! Δεν το σκέφτηκα εκείνη την ώρα ότι έπρεπε να τους χαιρετήσω. Ακούγεται άσχημο, αλλά ήμουν χάλια. Γενικότερα, δεν μπορώ να κάνω ψέματα ότι είμαι καλή, «σας αγαπώ όλους θα βρεθούμε έξω», όταν δεν μου βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Είναι δύσκολο να υποκριθώ! Μπορεί να βγαίνει κακό στον κόσμο, αλλά, όποιος με ξέρει, ξέρει αν είμαι καλός ή κακός άνθρωπος».

Δείτε όλα όσα είπε η Μάγκυ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved