Media

Survivor 2: Άναψαν τα... αίματα ανάμεσα στον Σώζοντα και την Εύη! Ο έντονος καβγάς και τα νεύρα!

Gossip-tv Team

Η απόφαση του κοινού να κρατήσει τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και να διώξει από το Survivor 2 τον Στέλιο Κρητικό ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, φαίνεται πως δεν βρίσκει καθόλου σύμφωνη την Εύη Σαλταφερίδου η οποία έτσι και αλλιώς είχε ανοιχτούς λογαριασμούς εδώ και καιρό με τον πρώτο! 

Στο αποψινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε άλλον έναν έντονο καβγά ανάμεσα σε Σώζοντα και Εύη με τις μπηχτές να δίνουν και να παίρνουν και την όμορφη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης να βγαίνει εκτός εαυτού με τα λεγόμενα του συμπαίκτη της. Όλα συνέβησαν στην καλύβα των Διασήμων όταν ο Σώζων εμφανίστηκε ξαφνικά στην παρέα που αποτελούταν από την Κατερίνα Δαλάκα, την Εύη και τον Τσίλη. Όταν ενεπλάκη στην κουβέντα ο Σώζων τα πνεύματα οξύνθηκαν και η Εύη του απηύθυνε τον λόγο μιλώντας για... θέατρο του παραλόγου.

Διαβάστε παρακάτω τη στιχομυθία ανάμεσα στους δύο παίκτες για να καταλάβετε πόσο έχουν ανάψει τα αίματα στο παιχνίδι...

Σώζων: Δεν μιλάω πίσω από την πλάτη κανενός. Στα λέω στα ίσια φάτσα-κάρτα, χύμα, τσουβαλάτα, σταράτα, ξερά.
Εύη: Είσαι άντρας και να τα φοράς τα παντελόνια σου.
Σώζων: Τα παντελόνια μου τα φοράω εδώ πέρα, τα μπατζάκια μου ξεχωρίζουνε…
Η Εύη Σαλταφερίδου σε μία έκρηξη θυμού σε δηλώσεις στην κάμερα είπε μεταξύ άλλων: «Προσπαθεί να τους κατηγορεί όλους αλλά από μπροστά τους όλους τους αγαπάει. Φτάσαμε σε ένα σημείο ο Σώζων να μας γλεντάει ομαδικώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved