Media

Η Σκορδά έφερε σε δύσκολη θέση την Γιαγκούση – Η φαρμακερή ατάκα της για τον Δάντη

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν η Λίτσα Γιαγκούση! Μία ερώτηση όμως που της έκανε η Φαίη Σκορδά την έφερε σε δύσκολη θέση. Ποια ήταν αυτή; Όταν τη ρώτησε για τον Χρήστο Δάντη και γιατί δεν είχαν επαφές!

Η Λίτσα είπε για το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη «Κ@ρι@λ@ σε μισώ»: «Τα κατάφερε να ακουστεί. Αυτό που ήθελε τα κατάφερε! Είναι ένας ροκ καλλιτέχνης…»!

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Με τον Χρήστο Δάντη ήμασταν μαζί πέντε χρόνια μαζί με το γάμο. Τον πρώτο καιρό μετά το χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη δεν είχαμε καλή σχέση για αρκετά χρόνια. Δεν ξέρω γιατί. Όχι για τη δουλειά. Εξαιτίας προσωπικών θεμάτων. Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω ξεχάσει. Αλλά δεν είχαμε επαφή για δέκα χρόνια. Αλλά τώρα έχουμε ωραία σχέση. Έχουμε τη σχέση που πρέπει να έχουν άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί στο παρελθόν. Το βρίσκω τρελό να έχεις αγαπηθεί με κάποιον άνθρωπο, να έχει υπάρξει ο άνθρωπος σου και μετά να χωρίζεις και να μη λες ούτε καλημέρα. Βρισκόμαστε για να τα πούμε. Τηλεφωνιόμαστε. Δεν θα υπήρχε λόγος να έχουμε τυπική σχέση. Γενικά δεν έχω τυπικές σχέσεις. Αν δεν είναι ουσιώδεις δεν τις θέλω καθόλου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved