Media

Ο Σπαλιάρας υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος και φορώντας μόνο το εσώρουχο την Κωνσταντάκη, όμως…

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας του είχε αποκαλύψει πως είχε γνωριστεί με την Μαρία Κωνσταντάκη, εκείνη όμως δεν το θυμόταν!

Ο Νίκος είπε στην πρώτη καλεσμένη της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί στις 10»: «Μου εξηγούσε την πρώτη σας συνάντηση όταν θέλατε να κάνετε ανάγνωση κειμένων και βρεθήκατε σπίτι του. Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία». Και η Νικολέτα Ράλλη είπε: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ».

Έλα μου όμως που η Μαρία Κωνσταντάκη δεν θυμόταν τίποτα και τους κοιτούσε!

Η ηθοποιός είπε: «Το λαδωμένος δεν είναι περίεργο για τον Γιάννη, γιατί ως γνωστόν, έχουμε και τα μούσκουλα και τα λαδώνουμε. Οι δυο μας ήμασταν; Τι να σας πω ρε παιδιά. Όχι δεν θα λέει ψέματα. Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved