Media

Νίκος Ευαγγελάτος: «Ο κύκλος του Live News φτάνει στο τέλος του»

Gossip-tv Team

Αυλαία έριξε και το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Epsilon.

 

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο παρουσιαστής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ ζήτησε να πει δυο λόγια για την εμφάνισή του στο «Live News» μετά από 2,5 χρόνια.

«Θα μου επιτρέψετε να πω μια κουβέντα μόνο, γιατί το Live News με τη μορφή που το ξέρετε αυτά τα τελευταία 2,5 χρόνια, απόψε κλείνει τον κύκλο του. Από Δευτέρα εδώ θα είναι πάλι η ενημέρωση στο Epsilon σε άλλη ώρα. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα. Για μένα ήταν μια πάρα πολύ σημαντική εμπειρία, με πολύ λίγους συναδέλφους μου και τεχνικούς και με λιγότερα συνήθως μέσα προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Βασιστήκαμε σε δυο αρχές, πρώτα από όλα να σας ενημερώσουμε με αντικειμενικότητα σε μια πολύ ταραγμένη πολιτική περίοδο, χωρίς κανένα ίχνος φανατισμού, ακρότητας ή ό,τι άλλο, να σας δώσουμε αυτό που εμείς κρίναμε δημοσιογραφικά και να κόψουμε το καρπούζι στη μέση όπως το αντιλαμβανόμαστε. Το δεύτερο είναι να δώσουμε μια ιδιαίτερη έμφαση στα εθνικά θέματα με την ευαισθησία που νομίζω μας διακρίνει αυτό τον καιρό. Ο κύκλος αυτός φτάνει στο τέλος του. Σας ευχαριστώ προσωπικά πολύ όλους για την εμπιστοσύνη σας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που ήταν εδώ και βεβαίως το κανάλι που παραμένει και συνεχίζει τη μάχη και για την ενημέρωση και για την ψυχαγωγία σας».

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved