Media

Γερασιμίδου-Ξένος: «Βγάλαμε πολλά χρήματα και καταφέραμε από τα υπόγεια να έχουμε το σπίτι μας»

Gossip-tv Team

Καλεσμένοι στην εκπομπή Live weekend βρέθηκαν σήμερα η Ελένη Γερασιμίδου με τον σύζυγό της Αντώνη Ξένο όπου και μίλησαν για την κοινή τους ζωή, την κοινή καλλιτεχνική τους πορεία αλλά και τον τρόπο που κατάφεραν να αποκτήσουν το σπίτι τους στο οποίο, όπως αποκάλυψαν, έχουν ακόμα και το δικό τους μποστάνι. 

Οι δύο ηθοποιοί οι οποίοι είναι παντρεμένοι εδώ και τριάντα ολόκληρα χρόνια, δείχνουν να έχουν μία ιδανική σχέση και παρά τα προβλήματα, αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες ως προκλήσεις.

Η Ελένη Γερασιμίδου παραδέχτηκε ότι τις καλές εποχές της τηλεόρασης κατάφερε και εκείνη και ο σύζυγός της να κερδίσουν καλά λεφτά ώστε να έχουν σήμερα το σπίτι τους, τονίζοντας πως στην αρχή της κοινής τους ζωής και καριέρας, ζούσαν σε υπόγεια προκειμένου να ανταπεξέλθουν.

Στη συνέχεια μίλησε η κόρη τους Αγγελική Ξένου η οποία δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει κάποια τηλεοπτική δουλειά, αποκλείοντας όμως την περίπτωση να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι επιβίωσης. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την υπέροχη αυτή οικογένεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved