Media

Φωτιά Αττική: Οι δημοσιογράφοι που λύγισαν on air από την πύρινη κόλαση

Gossip-tv Team

Κατά την διάρκεια της καριέρας τους έχουν καλύψει πολλά δυσάρεστα θέματα.

Αυτό που συνέβη όμως και βύθισε στο πένθος όλη την Ελλάδα, τους έκανε να λυγίσουν on air γιατί πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι.

Η Βίκυ Χαντζή έβαλε τα κλάματα on air όταν συνάδελφοί της μετέδιδαν τα όσα διαδραματίζονταν σε Κινέτα, Ραφήνα, Μάτι, Νέο Βουτζά και Κόκκινο Λιμανάκι.

Η καταστροφή μεγάλη και οι απώλειες ανθρώπων εκατοντάδες.

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος που βρέθηκε στο Μάτι για να κάνει το μπάνιο του και γλίτωσε από την φωτιά, αλλά παραλίγο να πνιγεί όταν μπήκε στη θάλασσα για να γλιτώσει και επί τέσσερις ώρες πάλευε με τα κύματα.

Ο Αλέξης Κουβέλης στην εκπομπή «Alpha Ρεπορτάζ», περιέγραψε τα όσα έζησε όταν βρέθηκε στην Ανατολική Αττική και έζησε τον εφιάλτη της πύρινης λαίλαπας. Ο ρεπόρτερ ανέφερε μεταξύ άλλων: «Περπάτησα ανάμεσά τους, προσπάθησα να μην τους πατήσω. Ήταν μια γειτονιά που είχε περισσότερους νεκρούς παρά ζωντανούς.

Ο Κώστας Σαρικάς σόκαρε με την ανατριχιαστική περιγραφή του που βρέθηκε με το συνεργείο του Alpha στον Νέο Βουτζά.

Ο δημοσιογράφος με δάκρυα στα μάτια είπε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, τον πρώτο νεκρό τον βρήκα εγώ με το συνεργείο του Alpha στον Νέο Βουτζά. Βλέπαμε τα δεκάδες καμένα αυτοκίνητα και ασυνείδητα κοίταζα μέσα γιατί έλεγα «πώς οι άνθρωποι αυτοί κατάφεραν να βγουν…». Δυστυχώς, έπεσα πάνω σε έναν απανθρακωμένο άνθρωπο. Σοκαριστική εικόνα. Ήταν μέσα στο σκοτάδι, καπνοί παντού, φωτιά. Δεν θέλω να περιγράψω παραπάνω την εικόνα, θα πω μόνο ότι καιγόταν ακόμα κι εκείνη την ώρα που τον είδα…».

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ την στιγμή που έδινε το ρεπορτάζ on air είδε με την άκρη του ματιού της τα 26 πτώματα και σοκαρισμένη είπε: «Τώρα που έχουμε μια εικόνα είναι πιο δύσκολο να στο περιγράψω, με την άκρη του ματιού μας τι ακριβώς είδαμε. Είναι σοκαριστικό. Είναι συγκλονιστικό/ Πάρα πολλοί άνθρωποι μαζί σε ένα σημείο. Προσπάθησαν να πλησιάσουν, να φθάσουν τη θάλασσα για να σωθούν από τις φλόγες, δεν τα κατάφεραν…».

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης μιλώντας στον συνάδελφό του Δημήτρη Καρανικόλα είπε ότι η κόρη του ήταν στο εξοχικό τους στο Μάτι και την στιγμή της φωτιάς πήγε στο Κόκκινο Λιμανάκι για να σωθεί. Ο Κώστας Αρβανίτης έφτασε στο σημείο για να την βοηθήσει και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

Δείτε τα videos:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved