Media

«Η Γαστεράτου δεν την κάλεσε στον γάμο γιατί είναι μαλωμένες. Ξεκάθαρα – Άλλος Μαυρίδης μας βρήκε»

Gossip-tv Team

 Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε το Σάββατο τον Νίκο της, όμως η απουσία μίας φίλη της συζητήθηκε πολύ!

Η Τζένη Μελιτά δεν βρέθηκε στο γάμο της παρουσιάστριας και όπως αποκάλυψε η ίδια δεν την κάλεσε.

Η Τζένη, όπως σας ενημερώσαμε, ανήρτησε φωτογραφία με το σύντροφό της την ώρα του γάμου της Μαντώς και σε σχόλια φίλων της που την ρωτούσαν γιατί δεν είναι στον γάμο, απάντησε στο instagram: «Δεν ήμουν καλεσμένη».

To πρωινό σχολίασε την απουσία της Τζένης Μελιτά από τον γάμο της Μαντώς Γαστεράτου και η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στις δύο πρώην συνεργάτιδές της!
Ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Επειδή πρόλαβα να ζήσω αυτή τη στενή φιλία, υποψιάζομαι πλέον δεν υπάρχει φιλία». Ο δε Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο όχι ότι δεν υπάρχει στενή φιλία. Αφού δεν την κάλεσε είναι μαλωμένες. Ξεκάθαρα».

Η Φαίη Σκορδά με τη σειρά της είπε πως η Μαντώ Γαστεράτου κάλεσε πολύ κόσμο, που θα μπορούσε να μην έχει καλέσει, ακόμη και από το Πρωινό και ανέφερε πως η ίδια ήταν καλεσμένη.
Η Φαίη είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω κατά πόσο έκαναν παρέα και εκτός. Δεν είχαν όμως ανταγωνισμό και εμένα αυτό μου άρεσε. Η μία νοιαζόταν για την άλλη. Αυτό με είχε εντυπωσιάσει… Κάποιοι λένε εδώ από την εκπομπή ότι εκείνη την ημέρα με το μονόπετρο έγινε κάτι»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved