Media

Μεσσαροπούλου για Καπουτζίδη: «Μου έστειλε απειλητικά και υβριστικά μηνύματα...»

Gossip-tv Team

Η Τίνα Μεσσαροπούλου απάντησε σε ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος ανέφερε το όνομά της.

O ηθοποιός και σεναριογράφος ανέφερε το όνομα της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία δίχως να κατονομάσει το πρόσωπο, μίλησε την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για κάποιον πολύ γνωστό που είχε ζητήσει από το κανάλι να την απολύσουν.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου απαντά στον Γιώργο Καπουτζίδη μέσα από το Happy Day: ««Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που έδωσα την Κυριακή. Όπου όταν ερωτήθηκα αν έχω δεχτεί τηλεφώνημα για κάποια κριτική που έχω γράψει, είπα πως δε με ενοχλεί να με πάρει κάποιος τηλέφωνο. Με ενοχλεί πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη μου, όπως για παράδειγμα κάποιος παίρνει τηλέφωνο και ζητάει να απολυθώ. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν κατονόμασα ποτέ τον κύριο Καπουτζίδη, δεν είπα ποτέ ποιος είναι ο άνθρωπος αυτός και δεν θα το κάνω ποτέ! Ποτέ δεν θα το κάνω!»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Βλέπω με μεγάλη μου έκπληξη την Κυριακή το απόγευμα να με καλεί στο τηλέφωνο, να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά στο κινητό μου, θεωρώντας ότι είναι αυτός. Με πήρε τηλέφωνο, δεν τον πρόλαβα και τον πήρα μετά εγώ. Τελειώσαμε τη συνομιλία όχι πολύ όμορφα, γιατί φώναζε και ούρλιαζε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα υβριστικά και απειλητικά. Είπε ότι θα κινηθεί νομικά αλλά δεν ξέρω πώς στοιχειοθετείται κάτι τέτοιο, όταν εγώ δεν έχω πει ποτέ όνομα και έχει τελειώσει και μια νομική ο κύριος Καπουτζίδης.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved