Media

Χαμός στο Πρωινό με το τσιφτετέλι της Χατζηβασιλείου και τις ατάκες του Βερύκιου

Gossip-tv Team

Έχει γίνει χαμός με το τσιφτετέλι της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον γάμο της Μαρίας Μενούνος και τα όσα είπε στο Happy Day ο Δήμος Βερύκιος!

Ο Δήμος είπε στο Happy Day μεταξύ άλλων: «Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι η αιώνια έφηβος. Κι αν πήγε στον γάμο και την είδε κανένας Ελληνοαμερικανός και της ζητήσει να πάει στην Αμερική, να μην πάει; Έτσι γίνονται τα προξενιά. Εγώ θα την πακετάριζα. Κοίταξέ την! Σαν τα κρύα τα νερά είναι. Εξαγώγιμο προϊόν είναι το Βυκάκι. Δεν ξέρω αν τα λεμόνια είναι Κορινθίας ή Αργολίδας, εισαγόμενο ή εξαγόμενο προϊόν…».

Και η Βίκυ του απάντησε μέσω instagram: «Κι όμως, στο γάμο της φίλης μου χόρευα επί μια ώρα δημοτικούς χορούς της πατρίδας μου (καλαματιανά, τσάμικα κλπ). -Η μητέρα μου άλλωστε είναι 20 χρόνια αντιπρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων- Ωστόσο ο σεξιστικός αλληθωρισμός κάποιων, προτίμησε να προβάλει το μισό τσιφτετέλι. (Στο οποίο με έσυρε η νύφη @mariamenounos και καλά έκανε, γάμο είχαμε!) Κρίμα, γιατί το τσάμικο το χορεύω καλύτερα, κι ας είναι κάποιοι άλλοι expert στις...κωλοτούμπες.»!

Στο πρωινό σχολίασαν την κόντρα τους και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Ο Δήμος όταν ανέφερε για ξενόφερτα εννοεί αν έχει κάνει επεμβάσεις στο στήθος, αισθητικές επεμβάσεις…»!
Δείτε τι άλλο είπαν στο Πρωινό για την κόντρα τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved