Media

Ναταλία σε Ελένη: «Ο κόσμος μπορεί να νομίζει η Ελένη η απρόσιτη, η Ελένη που είναι στο θρόνο της…»

Gossip-tv Team

Η Ναταλία Γερμανού ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και θυμήθηκε την περίοδο, πριν δύο χρόνια που δεν ήταν ψυχολογικά καλά και είχαν συναντηθεί!

Η Ναταλία είχε συναντήσει σ’ ένα ινστιτούτο περιποίησης νυχιών την Ελένη και θυμάται την κουβέντα που είχαν κάνει! «Κράτησα την κουβέντα που μου είχε πει, τη φράση που δε θα ξεχάσω ποτέ! Μου είχε πει πριν δυο χρόνια η Ελένη «Μην ξεχνάς αυτό που είσαι! Μην ξεχνάς τι κουβαλάς! Μην ξεχνάς τι έχεις κάνει» Δεν το ξέχασα από εκείνη τη μέρα» τόνισε η Ναταλία! Και η Ελένη τότε της είπε: «Και εγώ θυμάμαι τι σου είχα πει «Εκεί θα είμαι στον Alpha και θα σε περιμένω, θα επιστρέψεις…» Και να λοιπόν εδώ είμαι, εδώ είμαστε»!

Η Ναταλία της απάντησε: «Άσε με λοιπόν να σε ευχαριστήσω για τότε… Δεν το λέω τυπικά… Ο κόσμος μπορεί να νομίζει η Ελένη η απρόσιτη, η Ελένη που είναι στο θρόνο της και δεν ασχολείται με κανέναν… ασχολείται η Ελένη με όποιον θέλει επιλεκτικά και όσο θέλει… και στο είχα στείλει και σε μήνυμα, δε θα το ξεχάσω που ήμουν μαραμένο και μετά έφυγα από τη συνάντησή μας σα να έχω ανθίσει…»!
«

Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved