Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η δημόσια συγγνώμη στη Χρηστίδου και το... καρφί για το Πρωινό

Gossip-tv Team

 Μετά από όλον αυτό το ντόρο που δημιουργήθηκε σχετικά με τα σχόλια για την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου από την ομάδα του Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή της τηλεφώνησε .

Όπως ανέφερε η Σταματίνα της εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε και ότι δεν είχαν καμία κακή πρόθεση και της ζήτησε συγγνώμη. Μάλιστα, η Σταματίνα και στον αέρα της εκπομπής της τόνισε: «Αφετηρία του σχολίου μας πάντα είναι η καλή διάθεση και το χιούμορ, όμως μπορεί κάποιες φορές να μην πετυχαίνει και να γίνονται και ατυχή σχόλια και αν χρειαστεί να βγούμε και να ζητήσουμε και συγγνώμη!»!
Και πρόσθεσε: «Χθες το βράδυ μιλούσα με τη Σίσσυ για ώρα και τα βρήκαμε. Της εξήγησα και το κατάλαβε… Οφείλω, ωστόσο να ζητήσω μια συγγνώμη και στη Σίσσυ και στα κορίτσια που μας βλέπουν φανατικά και μας αγαπάνε, σε περίπτωση που παρεξηγήθηκαν. Αυτή η εκπομπή ποτέ δεν έχει δείξει τάσεις bullying για κορίτσια που έχουν περισσότερα κιλά... Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή και ξέρω ότι και οι συνεργάτες μου που μίλησαν, αν είπαν και κάτι που μεταφράστηκε ή κατανοήθηκε ατυχώς, δεν είχαν κακή πρόθεση...»!

Και τόνισε: «Σε ό,τι αφορά άλλες εκπομπές, απέναντι κιόλας, που υπερθεμάτισαν με περισπούδαστο και δασκαλίστικο ύφος, θα τους πρότεινα με πολλή αγάπη και επαγγελματικό σεβασμό, να ανατρέξουν στο αρχείο τους να δουν οι ίδιοι πώς έχουν σχολιάσει -συγκεκριμένα και το ίδιο άτομο- και να αφήσουν την ανθρωποφαγία. Από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του».


Δείτε όλα όσα είπε η Σταματίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved