Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό»

Gossip-tv Team

Πήρε θέση σχετικά με την ιστορία και όλο το θέμα που υπάρχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της και απαντώντας στις ερωτήσεις τους, η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό» και συνέχισε εξηγώντας το γιατί και εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο της γυναίκας που τη βοήθησε όσο κανείς.

Πραγματικά αν δεν ήταν η Άλκηστις εγώ μπορεί να μην ήμουν εδώ σήμερα. Λόγω της Άλκηστις εγώ υπάρχω γιατί μου έδωσε χώρο και χρόνο να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πράγματα και δεν είμαι απλά η όμορφη κοπέλα η οποία δεν ξέρει να μιλήσει και κάθεται και το παίζει όμορφη και that's it», ανέφερε μεταξύ άλλων με τη Σίσσυ Χρηστίδου να της λέει «εγώ θαυμάζω σε εσένα που είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, εγώ αν ξυπνούσα το πρωί και έβλεπα αυτή την εικόνα στον καθρέφτη μου δεν ξέρω πως θα ήμουν.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved