Media

GNTM: Η Γαρυφαλλιά «καρφώνει» την «τριάδα-φωτιά»: «Είναι γατάκια, δεν τα λένε μπροστά μου»

Gossip-tv Team

Η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη μιλά για την «τριάδα της φωτιάς» στο Greece’s Next top Model και δεν διστάζει να αναφερθεί στις κόντρες που υπάρχουν μέσα στο σπίτι.

Η Γαρυφαλλιά τονίζει σε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»: «Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι ήμουν σταθερή σαν χαρακτήρας. Δηλαδή αυτά τα τρία κορίτσια δεν μου ταίριαζαν σαν χαρακτήρες. Δεν χρειαζόταν να μιλήσω πολύ.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ την καλημέρα επιλέγω που θα την πω, δεν με έχουν μάθει από το σπίτι να τη λέω παντού. Οπότε τη λέω επιλεκτικά σε αυτούς που θέλω να την πω και συμπαθώ. Δεν με ενδιαφέρει να λέω ούτε καλημέρα, ούτε καληνύχτα μαζί τους, απλά ζούμε στο ίδιο σπίτι, δεν θέλω να με πιάνουν στο στόμα τους. Είναι χαρακτήρες πολύ έντονοι και είμαι και εγώ πολύ έντονος χαρακτήρας και θέλω σεβασμό».

Όσο δε για τον σύντροφό της και τα σχόλια που ακούστηκαν ότι την έβαλε στο παιχνίδι, απάντησε σε έντονο ύφος: «Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έχουν πει. Θεωρώ ότι η φάτσα μου δεν υπήρχε λόγος να είναι έξω από το παιχνίδι. Μπήκα καθαρά με την αξία μου. Τώρα για ποιο λόγο να συζητήσουν κάτι τέτοιο και να τα πουν σε κάποια άτομα και να έρθουν να μου τα πουν. Είναι γατάκια, δεν μου τα λένε μπροστά μου.»!
Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved