Media

GNTM: Ξανθούλα για Ειρήνη:«Ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου», η Ξανθούλα Τζερεφού μίλησε και για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα σε αυτή και την Ειρήνη Ερμίδου!

Το κορίτσι που αποχώρησε από το σπίτι του Greeces' Next Top Model, δήλωσε ενοχλημένη που η Ειρήνη πήγε να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά στην κάμερα.
Πιο συγκεκριμένα η ίδια είπε:

«Το Next Top Model, ήταν μια μικρή κοινωνία και δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, οπότε δεν ταιριάξαμε με την Ειρήνη. Έκανε κάποια σχόλια και πίσω από τις κάμερες και μετά ήρθε και μπροστά. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα δίπλα. Δεν ένιωθα ότι ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Ήρθε απλά και μου είπε σε θεωρώ κομπλεξική, είναι αυτό το χιούμορ μου, δέξου το. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε απλά τυπικές σχέσεις. Εκείνη την ημέρα μετά τον καυγά ήρθε η Εβελίνα από μόνη της, που δεν είχαμε πολλές σχέσεις και μου είπε ότι δεν έπρεπε η Ειρήνη να σου φερθεί έτσι και της είπα ότι από τη στιγμή που δεν ταιριάζουμε, ας έχουμε τις τυπικές σχέσεις και αυτή το άλλαξε και είπε ότι δεν θέλει να έχουμε ούτε τις τυπικές σχέσεις»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved