Media

Ελεονώρα Μελέτη σε Δημήτρη Σκουλό: «Και η Ηλιάνα έχει φτιάξει τη μύτη της, oύτως ή άλλως φαίνεται»

Gossip-tv Team

Λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη συνάντησε τον Δημήτρη Σκουλό.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τα κορίτσια που έκοψαν στο ριάλιτι μοντέλων επειδή έκαναν πλαστικές και δεν δίστασε να αναφερθεί και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου που είναι μοντέλο και κριτής στο Greece’ s Next Top Model και έχει κάνει πλαστική!

Η Ελεονώρα Μελέτη του είπε πως και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει φτιάξει τη μύτη της και φαίνεται και ο Δημήτρης Σκουλός, απάντησε πως δεν το ξέρει και δεν το έχει καταλάβει.

Συγκερκιμένα είπε ο φωτογράφος: «Παλιά ήταν στην τηλεόραση, πάρε ξανθό μαλλί, πάρε στήθος, πάρε λίγο ποπό και βγες. Το δουλειά έχει αυτό με τη μόδα; Δεν είναι next top τηλεπερσόνα, next top παρουσιάστρια, next top model λέγεται. Μπορεί να έχεις κάνει μια πλαστική επέμβαση τόσο μικρή που να μην την καταλαβαίνω εγώ. Μπορεί να έχεις φτιάξει λίγο τη μυτούλα σου. Να μη φαίνεται. Η Ηλιάνα μπορεί να την έχει φτιάξει τη μύτη της, δεν το ξέρω, δεν την έχω ρωτήσει. Δεν το γνωρίζω. Εμένα δεν μου φαίνεται φτιαγμένη γιατί κάθεται δίπλα μου συνέχεια και την βλέπω. Δε μου φαίνεται φτιαγμένη. Θα τη ρωτήσω. Άλλο μοντέλο και να μη φαίνεται η επέμβση και άλλο… Θυμάστε παλιά η τηλεόραση. Πάρε ξανθά, πάρε στήθος. Μιλάμε τώρα για μοντέλα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved