Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έμεινα κι εγώ άναυδος… Ήταν μία κακή στιγμή»

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε την αυτοκριτική του και τα έβαλε και με τον εαυτό του.

Πριν λίγες μέρες είχε την Ιωάννα Μπέλλα που έκανε μία απίστευτη δήλωση: «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι; Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα» και όπως ήταν λογικό προκάλεσε αντιδράσεις!

Ο Αρναούτογλου τόνισε: «Νομίζω ότι η κοπέλα απάντησε. Στην προκειμένη περίπτωση έκανε μια δήλωση που έμεινα και εγώ άναυδος. Της απάντησα λίγο αργότερα ότι δεν έχει συμβεί αυτό και λέω πως είναι πολύ ευαίσθητο το κομμάτι. Μου απάντησε κάτι που δεν έχει παίξει κανένας. Ότι τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο και όχι με τη βία και ότι δεν θέλει να της ξανασυμβεί. Και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Μου κάνει φοβερή εντύπωση που κανείς δεν έπαιξε τι είπε παρακάτω.»

Και τόνισε: «Δεν κάνω λογοκρισία. Προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ό,τι μου λένε να κόψω. Θεωρώ ότι κατάλαβε πως δεν πρέπει να ξαναπεί κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω πως το είπε. Θα μπορούσε να ήταν και μια κακή στιγμή. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο πως αυτό που λέει είναι λάθος. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή "Στη φωλιά των κου κου"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved