Media

Επεισόδιο με ρεπόρτερ της εκπομπής της Τατιάνας στο γάμο του Υπάτιου Πατμάνογλου

Gossip-tv Team

Δέχθηκε επίθεση δημοσιογράφος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, που πήγε να καλύψει τον γάμο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

Ενάμιση χρόνο μετά τον τραγικό θάνατο της συζύγου του Αποστολίας και του γιου του Παύλου στο τροχαίο στο οποίο σκοτώθηκε και ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και ο φίλος του, ο Υπάτιος Πατμάνογλου άνοιξε μία νέα σελίδα στη ζωή του καθώς το απόγευμα του Σαββάτου παντρεύτηκε την 39χρονη Εμμανουέλα Βογιατζή.
Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας και στο πλευρό του ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί, βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς.
Η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως το ζευγάρι ήθελε να παντρευτεί κρυφά «Κάποια από τα μέλη της οικογένειας του ζευγαριού ενοχλήθηκαν που έγινε γνωστή η είδηση του γάμου… Όταν πήγε η συνάδερφος στην εκκλησία δέχθηκε επίθεση από κοντινούς συγγενείς του ζευγαριού, δεν μπορώ να σας περιγράψω… Κόντεψε η κοπέλα να βάλει τα κλάματαΌταν σου έχει σταθεί όλη η Ελλάδα, τέτοιες συμπεριφορές δεν δείχνουν μεγαλείο ψυχής. Από την άλλη εμείς θέλουμε να πούμε «Μην αισθάνεστε ενοχές, μην κατηγορείτε κανέναν που αποφασίσατε να κάνετε αυτό το βήμα στη ζωή σας. Εμείς μέσα από την καρδιάς μας σας ευχόμαστε να είστε ευτυχισμένοι και να έρθει με το καλό το παιδί σας στον κόσμο… Δεν πειράζει»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved