Media

Αποκάλυψη Πανταζή: «Ήταν να είμαι εγώ σε παράσταση που ήταν ο Πλούταρχος»

Gossip-tv Team

Κανείς δεν γνώριζε ότι ο Λευτέρης Πανταζής είχε δεχτεί πρώτος την πρόταση να είναι ο τραγουδιστής στην περυσινή επιτυχημένη παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» που τελικά δέχτηκε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο αγαπημένος Λευτέρης Πανταζής άνοιξε τις πόρτες του όμορφου σπιτιού του και μίλησε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» για τη ζωή του. Ο τραγουδιστής ο οποίος γύρισε πρόσφατα από μία μεγάλη περιοδεία στο εξωτερικό, παραδέχτηκε: «Τα μισά λεφτά από τις συναυλίες στην Αμερική τα φάγαμε σε ρούχα».

Όταν ρωτήθηκε αν βλέπει τηλεόραση, ο ίδιος είπε: «Μ’ αρέσει η Καγιά, είχε παίξει σε βίντεο κλιπ όταν ήταν δεκαπέντε χρονών στο «ωραιότερο πλάσμα του κόσμου»».

Ο τραγουδιστής τόνισε για την εικόνα του: «Την αρρώστια του styling μου την κόλλησε μία πρώην σχέση μου» ενώ σε ό,τι αφορά τα άμεσα επαγγελματικά του σχέδια, είπε: «Ετοιμάζω μια ταινία στην οποία θα κάνω έναν μαφιόζο». Ο Λευτέρης Πανταζής επίσης τόνισε: «Ο έρωτας παίζει πάντα τον πρώτο ρόλο στη ζωή μου». Τέλος, σε ό,τι αφορά μία πιθανή δουλειά που θα ήθελε να αναλάβει στην τηλεόραση, παραδέχτηκε: «Θα μ’ άρεσε να κάνω μία μουσική εκπομπή, ένα σόου».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις δηλώσεις του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved