Media

To παράπονο της Βαγενά για τους ηθοποιούς που βοήθησε: «Δεν ήθελα ευχαριστώ. Ήθελα να με θυμούνται»

Gossip-tv Team

Για τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για όλους τους νεότερους από εκείνη ηθοποιούς που βοήθησε στα πρώτα τους βήματα, μίλησε στην εκπομπή Τι λέει; η Άννα Βαγενά

«Ήταν θαυμάσιος άνθρωπος η Αλίκη, σε αντίθεση με αυτά που λένε ότι ήταν ανταγωνιστική με τους νέους, δεν ήταν. Ήταν τόσο σίγουρη, τόσο ταλαντούχο πλάσμα, τόσο λαμπερό πλάσμα. Είχε πολύ χιούμορ, γελάγαμε πολύ. Φορούσε βλεφαρίδες, και ήμασταν σε μια δεξίωση όπου πλήτταμε γιατί ήταν πολλή ώρα και μίλαγαν οι άλλοι και αυτή βαριόταν. Γύριζε πλάτη, μου έλεγε έλα εσύ από ‘δω, για να την καλύπτω. Έβγαζε την βλεφαρίδα και την κολλούσε σαν μουστάκι και μου έκανε τον Χίτλερ. Μου έκανε έτσι για να γελάω» είπε μεταξύ άλλων η αγαπημένη ηθοποιός.

Η ίδια αναφέρθηκε και στους νεότερους από εκείνη ηθοποιούς που βοήθησε στα πρώτα τους βήματα: «Έχω ένα ένστικτο, έχω βγάλει πολλούς ανθρώπους στον χώρο του θεάματος. Τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Μιχάλη Ρέππα, τον Παπαθανασίου. Εγώ έδωσα την πρώτη ευκαιρία σε αυτά τα παιδιά. Τη Δήμητρα την πήρα από τη σχολή, δεν τέλειωσε καν τη σχολή. Την είδα στο δεύτερο έτος και της είπα “έχεις καταπληκτικό ταλέντο” και ήρθε μαζί μου περιοδεία. Από κάποιους έχω ακούσει ευχαριστώ. Αλλά δεν ήθελα ευχαριστώ, ξέρετε τι ήθελα; Να με θυμούνται καμιά φορά, να σηκώσουν το τηλέφωνο και να πουν “τι κάνεις ρε Άννα;”. Εγώ τα θυμάμαι τα παιδιά αυτά και τα θυμάμαι με αγάπη. Δεν συμβαίνει αυτό πάντα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved