Media

YFSF: Η Ελένη Φιλίνη έγινε Ρένα Μόρφη ακα Σούλη Ανατολή

Μια πολύ καλή εμφάνιση έκανε σήμερα στη σκηνή του YFSF η Ελένη Φιλίνη.

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός κλήθηκε να μιμηθεί την Ρένα Μόρφη ως Σούλη Ανατολή ερμηνεύοντας το πασίγνωστο πια τραγούδι της «Όταν σου χορεύω» όπως αυτό αποτυπώνεται στο επίσημο βίντεο κλιπ.
Και η αλήθεια είναι πως η παραγωγή του YFSF5 πραγματικά «έσκισε» στο σκηνικό που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από το κλιπ.

Μέχρι και το ενδεχόμενο να εμφανιστεί επί σκηνής με την Ελένη Φιλίνη ο Ευθύμης Ζησάκης που πρωταγωνιστεί στο εν λόγω κλιπ και συμμετέχει έτσι κι αλλιώς στο πετυχημένο show του Ant1, συζητήθηκε αλλά δεν έβγαιναν οι χρόνοι για να μπορέσει να βγει και ο ίδιος λίγο αργότερα στην σκηνή ως Τόλης Βοσκόπουλος.

Έτσι αν και το ήθελαν όλοι και ο ίδιος ο Ευθύμης, τελικά τον ρόλο του γόη ερμήνευσαν επαγγελματίες που ήρθαν στο στούντιο ειδικά για να στηρίξουν τόσο την εμφάνιση της Ελένης Φιλίνη, όσο και αυτήν την Χρύσπας που ακολουθεί και θα δείτε αργότερα.

Πώς τα πήγε η Ελένη σε αυτήν την μίμηση; Θα δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα βγάλετε μόνοι σας συμπεράσματα. Τα σχόλια της κριτικής επιτροπής όμως ήταν σίγουρα υπέρ της, ενώ στις προηγούμενες εμφανίσεις της δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο.
Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved