Media

Survivor Πανόραμα: Λύγισε η Μπάγια Αντωνοπούλου – Τα δάκρυα της στο «αέρα»

Gossip-tv Team

Το βράδυ της Τρίτης είδαμε στο Survivor τους παίκτες να διαβάζουν μηνύματα της οικογένειας τους και ένα από αυτά έφερε δάκρυα στα μάτια.

Μιλάμε για το μήνυμα που διάβασε ο Βασίλης Σίμος από τη μαμά του.

Ο παίκτης διαβάζοντας το δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ενώ η συγκίνηση ήταν εμφανής σε όλη την ομάδα. «Έχει δώσει μάχη η μάνα μου για την πάρτη μου… Η μάνα μου έχει ένα πρόβλημα υγείας και θέλω να νικήσω γι’ αυτήν. Μου έχεις λείψει πολύ… Για πάρτη σου ήρθα εδώ», σχολίασε ο παίκτης λίγο αργότερα μπροστά στους συμπαίκτες της.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή της και αφού είδαμε το σχετικό απόσπασμα, δεν μπόρεσε τα συγκρατήσει τα δάκρυα της και εμφανώς συγκινημένη είπε για τον παίκτη:

«Συγκινούμαστε κι εμείς με τον Σίμο που είπε για τη μαμά του, ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας κι εμείς μέσα από την εκπομπή μας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Εμένα στην αρχή ο Σίμος μου είχε δείξει ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητος, μου είχε δείξει ότι είναι δυναμικός, ότι κάποιες φορές εκνευρίζεται, χθες είδα έναν άνθρωπο να σπάει, να λυγίζει, βλέποντας μόνο ένα μήνυμα της μητέρας του», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved