Media

MasterChef: Ο άγριος καβγάς on camera και η αποκάλυψη που θα σοκάρει!

Gossip-tv Team

Νέο επεισόδιο απόψε στο MasterChef με νέους καβγάδες και μια αποκάλυψη που θα σοκάρει.

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου είδαμε ένα τρίλεπτο βίντεο με αποκλειστικά πάνα από το επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε.

Το βράδυ της Παρασκευής είδαμε να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο μαγειρικό ριάλιτι την Σπυριδούλα και τον Αλέξανδρο. Τελικά ο παίκτης που κατάφερε να μαγειρέψει καλύτερα και να πλησιάσει το πιάτο τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση ήταν η Σπυριδούλα, με αποτέλεσμα ο Άλεξ να παραδώσει την ποδιά του.

Απόψε θα δούμε μια ακόμη μάχη ανάμεσα σε δυο παίκτες ενώ η Άλκηστις θα αποκαλύψει το λόγο για τον οποίο ήταν σε διαμάχη με τον Αλέξανδρο, τον παίκτη που αποχώρησε. Χαράλαμπος και Παντελής μοιράζονται την κουζίνα και με αφορμή αυτό θα στηθεί καβγάς μπροστά στην κάμερα με τους δυο παίκτες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Την ίδια ώρα η Άκληστις κάνει μια σοκαριστική αποκάλυψη.

«Με τον Άλεξ είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ μας αλλά όταν το γυαλί σπάσει με κάποια θέματα που δεν θέλεις να στα λένε και στα λένε, όπως είναι η προφορά και κάποιες λέξεις τις οποίες δεν γνωρίζω να τις αρθρώσω και ξεκινάει ο Άλεξ και με κοροϊδεύει μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους και κάνουν χαβαλέ… από εκεί και πέρα σπάει το γυαλί και θρυμμάτισε με την αποχώρηση του Γιώργου», θα την δούμε να λέει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved