Media

Ανδρέας Γεωργίου: Το τέλος του Τατουάζ - Η συνεργασία με τον Alpha και η νέα σειρά

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη μεγάλη τηλεοπτική του επιτυχία «To τατουάζ» αλλά και σε όλα όσα έχουν ακουστεί για το μέλλον της συνεργασίας του με τον Alpha.

Τελικά γιατί η σειρά ολοκληρώνεται φέτος και τι είπε για το μέλλον του στο κανάλι;

«Μετά το Μπρούσκο, αισθάνθηκα ότι ήθελα να κλείσει ο κύκλος αυτός στον Ant1. Είχαμε τότε χτίσει μια σχέση με τον Alpha, όμως ήθελα να τελειώσει η τέταρτη σεζόν γιατί δεν ήθελα να κρεμάσω κόσμο. Μετά ήρθαμε στον Alpha, με τον οποίο είχαμε κάνει συζητήσεις και ταιριάξαμε. Η μοίρα κάπως έτσι μας έφερε εδώ», είπε και αποκάλυψε το λόγο που η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

«Είχαμε πει πως το Τατουάζ θα πάει δυο σεζόν. Τώρα λοιπόν που συζητούσαμε για τρίτη χρονιά, θυμηθήκαμε αυτό που είχαμε πει ότι πρέπει να τελειώσει στο πικ της», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και σε ποιο κανάλι θα είναι η νέα του σειρά. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον Alpha. Λέγονται και ακούγονται διάφορα, δεν ισχύει τίποτα, η αλήθεια είναι ότι συζητήσαμε αλλά αυτό που δεν θέλουμε είναι να δεσμευτούμε αυτή τη στιγμή. Θέλω αυτό το καινούργιο που ετοιμάζουμε, να υπάρχει σε εικόνα και μετά θα γυρίσουμε το πιλοτικό επεισόδιο και όταν το ετοιμάσουμε πρώτα θα το δούνε στον Alpha και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Θέλω να έχω καλές σχέσεις με την αγορά», είπε και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που χάλασε τις σχέσεις του με τον Ant1.

Δείτε όλα όσα είπε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved