Media

Παπαγεωργίου-Αργυρός: Η αποκάλυψη της Σκορδά για τη σχέση τους – Το ξέσπασμα του Καβατζίκη

Gossip-tv Team

Τι συμβαίνει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Είναι μαζί ή έχουν χωρίσει οριστικά και το γνωστό μοντέλο έχει προχωρήσει τη ζωή του;

Με αφορμή φωτογραφίες εβδομαδιαίου περιοδικού, που δείχνουν την Ηλιάνα να διασκεδάζει στον Κωνσταντίνο Αργυρό, η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για τη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του Πρωινού: «Ξέρω πως η Ηλιάνα ήταν και στο καμαρίνι επειδή κάποιοι φίλοι μου ήταν εκεί. Μπήκε κάποια στιγμή στο καμαρίνι».
Και ο Άρης Καβατζίκης ξέσπασε γιατί όπως είπε είναι δυο νέοι άνθρωποι και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν παραδέχονται δημόσια πως είναι ζευγάρι.

«Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Σοβαρά. Γιατί από το περιβάλλον και των δύο τόσο λυσσαλέα αρνούνται πως είναι μαζί; Δηλαδή αυτό περνάει στο άλλο άκρο. Ή ας βγει ο κύριος Αργυρός και η κυρία Παπαγεωργίου να το διαψεύδουν. Γιατί πραγματικά αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Και μη μου πείτε πως είναι η προσωπική τους ζωή. Όχι, είναι προβεβλημένα άτομα. Εφόσον τόσο λυσσαλέα το διαψεύδουν κατηγορηματικά από το περιβάλλον και τους δύο. Και μένα για άλλο με ετοίμαζαν οι γονείς μου. Όχι να ασχολούμαι κάθε μέρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν τα έχουν. Επειδή τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είναι και ο Πρωθυπουργός. Είναι κοροϊδία. Εκφράζω αυτό που εκφράζει και μένα και πολλούς συναδέλφους μου»!
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved