Media

Χρύσα Παππά: Το τέλος του Τατουάζ και ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Το Πρωινό φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Χρύσα Παππά.

Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «To τατουάζ», μίλησε για το τέλος της σειράς, το επόμενο επαγγελματικό της βήμα ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν έχω κλείσει για την επόμενη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Δεν ισχύει αυτό. Αν μου προτείνει, πολύ πιθανό να δουλέψουμε, έχουμε πολύ καλή συνεργασία, αλλά δεν έχουμε κλείσει κάτι», είπε διαψεύδοντα τις φήμες που την θέλουν να είναι και στην επόμενη σειρά του.

«Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί εμπιστεύομαι πολύ τον Αντρέα και το ένστικτό του και ήξερα ότι θα το δουλέψει και δεν θα του ζητηθεί να παίξει δύσκολα πράγματα, παρά του ότι στην πορεία έχει γίνει αυτό… Το ξεκίνησε πολύ μαλακά και για μένα έχει κάνει πολύ αξιοπρεπή προσπάθεια… Είναι αξιοπρεπέστατος. Δεν συστήνεται ως ηθοποιός σε αυτή τη σειρά και αυτό είναι προς τιμήν του. Αν το έκανε ο Γιώργος και ο οποιοδήποτε αυτό θα ήταν λίγο προκλητικό», είπε όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη Σκορδά για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved